Woensdag groep, Zaterdag groep en Zondagsrijders

De vereniging heeft clubdagen. Om voor iedereen een mogelijkheid te bieden om met de modelbouw bezig te kunnen zijn is er voor gekozen op zowel op een doordeweekse dag als in het weekend clubdagen te organiseren.

Elke woensdag van ca 9.30 tot ca 15.00 uur en elke zaterdag van ca 9.30 tot ca 15.00 uur:
Op deze dagen kun je bezig zijn met modelbouw, sparren met andere modelbouwers en specialisten. Ook als je misschien een totaal andere achtergrond hebt maar toch eens wil kijken of deze activiteiten iets voor jou kan zijn schroom dan niet en kom gerust vrijblijvend langs. In een goede en ontspannen sfeer op een leuke manier bezig zijn met modelbouw van treinen en alles wat daarbij komt kijken samen met anderen is leuk, leerzaam en nuttig. Je bent van harte welkom !

Elke zondag van eind maart tot september (mits het weer het toelaat):
Op deze zondagen wordt gereden met de treinen door onze enthousiaste groep "Zondagsrijders". De treinen en wagons zijn voor publiek ook te bewonderen waarbij op de grotere modellen kinderen en hun begeleiders mee kunnen rijden. De kinderen kunnen bij een treinloket tegen een zeer kleine vergoeding een ouderwets treinkaartje halen, deze wordt net zoals vroeger door de conducteur geknipt. Kinderen tot 1,2 meter lang mogen onder begeleiding van een volwassene mee, grotere kinderen mogen zelfstandig meerijden.  (dit is een nieuwe eis van de Voedsel en Waren Autoriteit).
 
Als je wil zien of modelbouw van treinen iets voor jou kan zijn dan is onze vereniging een goede keuze. Met geweldige voorzieningen op een unieke en fantastische locatie is bezig zijn met modelbouw en rijden met de treinen een geweldige ervaring. Kom eens langs en proef aan de sfeer en de mogelijkheden.

Nieuwe leden zijn van harte welkom !